lauantai 2. elokuuta 2008

Vaihtoon joutavaa

Kierrätys on hauskaa ja ympäristöystävällistä. :-) Nämä pikku tavarat olisi vaihtoon joutilaita, joten jos kiinnostut niin jätä viesti kommentteihin.

















Kuvassa on:

kahdet Tilda-kankaasta ommellut verhot (löytyy myös kolmannet), Muovitaskuja, sopivat ikkunoiksi tai kasvihuoneen plekseiksi (6 kpl). Puisia "munia", valmiita printtikasseja, pikkuliinoja, 2 x koripalloteline, päiväpeitto, värikkäitä puuhelmiä, korkkeja vaikka piirakkavuoiksi (niitä löytyy vielä enemmänkin), ja tuollaisia puuhedelmiä, ovat kaarevia joten toisinpäin laitettuna niille voisi tehdä jotain asetelmaa tms. Vähän isoja taas mutta voisivat soveltua kauppaan rekvisiitaksi tms.
Samaista Tilda-kangasta löytyy vielä tuo toinen pala erikseen, sekin periaatteessa joutaa vaihtoon. Sitten vielä pieniä pyykkipoikia, posliinikippo (kukka-allas?) ja pari taulua kuvassa ylhäällä, kuvathan niihin voi tietysti vaihtaa.
Vaihdossa kelpaa melkein kaikki, mutta varsinaisella puutelistalla on erilaiset sorvaukset, puolia, jalkoja ym. muuta puumateriaali (spaattelit, kahvitikut..), ja lisäksi huonekaluista puuttuu WC-pönttö, mielellään posliininen, sitä kun ei itse oikein osaa tehdä.
Edit 3.8.08: Puutavarasta myös listat on hakusessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kisutaulut kiinnostaisivat.. jos ovat vapaina vielä niin meiliä voi lähettää zonic__(at)hotmail.com

Tiina kirjoitti...

Pahus, kun tipa kerkesi ensin. Minuakin olisi kiinnostanut kisutaulut. :-) No pleksit voisin vaihtaa puutavaraan, ainakin spaatteleita ja jätskitikkuja on. Laita viestiä tiinas . post (ät) gmail . com .

T. Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Toi päiväpeitto ois ihana.. En vain tiedä, mitä voisin lähettää vaihdossa... :S