lauantai 26. heinäkuuta 2008

Uusi talo edistyy

No niin, varoitan jo etukäteen että seuraavassa esittelyyn tulee oma kyhäämäni tönö kaikessa tähänastisessa loistossaan.. ;-) eli tarkan mittakaavan seuraajat silmät kiinni, tämä tyttö rakentelee kans aikasta paljon näppituntumalla. Uuden talon rakennus on siis edistynyt pikkuhiljaa ja tänään rakensin taloon katon. Paljon on vielä tekemistä: tuo uusi ullakkokerros tarvii vielä takaseinän, ja koko etuseinä pitää tietysti vielä myös rakennella ja loput huoneet tapetoida mutta tässä mennään nyt. Olis hienoa tehdä jonkinlainen veranta sisäänkäynniksi, katselin jo vähän netistä kuvia. Sinne vois sitten laittaa kukkia ja kaikkea pientä kivaa. Huonejärjestys on tällä hetkellä tuo mikä on, sekin vaihtelee vähän väliä kun vasta kokeilen mikä mihinkin sopisi. Lopullinen järjestys selviää varmasti vasta sitten kunhan kaikki huoneet valmistuu. Tadaa!















Katto on balsaa ja muu talon runko ohutta kalustelevyä jonka ehdinkin aiemmin jo maalata. Kuten sanottua tämä projekti etenee sillain hiljotellen. Katon viimeistely on vielä mietinnässä, olisko se printtiä vai tilaisinko jotain "oikeaa" Euro Mini´s juttua.





















Kirppiksestä puheenollen, tein vast´ikään myös nämä löydöt, polkupyörä ja tuollainen koristeellinen metallikehikko, josta voisi tuunailla esim. sängyn tai jotain.















Ja tähän vielä toinen parempi kuva fillarista kun tuo edellinen ei enää näin iltamyöhään tuntunut onnistuvan.















Hyvää yötä! :-)

Ei kommentteja: